Tablă fălțuită pentru
acoperiș

Ce avantaje oferă?

O SOLUȚIE COMPLETĂ ȘI ARMONIOASĂ DE LA ACOPERIȘ PERFECT

Detalii
Construction
Bine ai venit la

Acoperiș Perfect

Echipa Acoperiș Perfect vă recomandă un acoperiș care vă oferă posibilități nelimitate. Elegant și versatil, acoperișul din tablă falțuită se adresează tuturor gusturilor indiferent că vorbim despre case în stil tradițional sau despre locuințe avangardiste.

 • este malebil, îmbracă orice formă de acoperiș.
 • întreținere ușoară.
 • durabilitate garantată.
 • gamă largă de culori.

Avantajele Tăblii Fălțuite sunt:

Una dintre cele mai bune soluții privind construirea sau renovarea unui acoperiș care oferă atît calitate și durabilitate, cît și un aspect estetic deosebit constă în tablă fălțuită. Specialiștii în construcții recomandă acest produs pentru numeroasele avantaje pe care le oferă atît la montaj, cît și mai apoi, timp îndelungat.

De ce anume tablă falțuită?

Tabla plană falțuită, un material care poate fi astfel modelat încît să satisfacă cele mai mari exigențe în materie de acoperișuri, este apreciată de mai multe secole. Acoperișul din tablă plană falțuită se remarcă printr-o mare ușurință în întreținere, frumusețe naturală și durabilitate.

Obținere

Tabla falțuită se obține din tablă plană, care trece printr-un proces de dublă fălțuire, condiția pentru obținerea unui produs viabil fiind calitatea materialului prelucrat.

Durata

Durata de viața a unui acoperiș fălțuit este mare și nu există niciun risc ca acesta să se desprindă din cauza furtunilor, zăpezilor sau a vînturilor.

Siguranță

Tabla falțuită reprezintă cel mai sigur sistem de învelitoare existent, pus în operă prin tehnica îmbinării prin falț și tehnica instalării lui.

Încredere

Atunci cînd optați pentru un acoperiș din tablă fălțuită nu înseamnă doar că veți avea o clădire ce se va integra armonios în cadrul existent, fie că vorbim de case vechi, de clădiri clasate ca monumente istorice sau de arhitecturi ultramoderne.Indiferent de dimensiunile acoperișului și de agresivitatea mediului în care acesta este amplasat, rezultatul obținut este o atractivitate fără vîrstă, dată de formă și culoare. Acoperișul din tablă plană fălțuită are toate calitățile necesare unei durate de viață estimată la 50 de ani, fără a suferi modificări în timp!

Tabla fălțuită Mazzonetto

Tabla fălțuită produsă de Mazzonetto(Italia) este ușor maleabilă și este dezvoltată pentru lucrări de tinichigerie de orice dificultate, oferind inclusiv avantajul ca atît montarea, cît și întreținerea să poată fi făcută cu ușurință. Astfel, atît constructorul, cît și beneficiarul lucrării se bucură de calitatea acestui produs. Un alt plus al tablei fălțuite de la Mazzonetto constă în faptul că este disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni. Mai mult decat atît, în structură produselor intră o componentă bio cu care este substituită o mare parte din materialul tradițional pe bază de produse fosile. Temperatura minimă de montare a acestui tip de tablă fălțuită este de -15∞C, iar raza minimă de îndoire a panourilor este de 1,5 x grosimea tablei.

 • Tehnologie de ultimă generație, cu folosirea oțelului special

 • aspect deosebit ce scoate în evidență particularitățile arhitecturale ale clădirilor

 • ideal atît pentru lucrări de reabilitare și pentru construcțiile noi

Clienți satisfăcuți
Proiecte finisate
Premii

Mai sunt întrebări?

Completează acest formular și în scurt timp consultantul Acoperiș Perfect te va contacta.

Contact

 • str. Uzinelor 2
  Chișinău, Republica Moldova
  str. Chișinăului 28
  Hincești, Republica Moldova
 • 060 619 119 / 079 925 208
  office@acoperisperfect.md
 • Luni – Sâmbătă între 09:00 și 18:00