Acasa Gard Modular

Îngrădește-ți curtea rapid și calitativ

În prezent există o largă varietate de garduri și construcții cu rol de protecție și delimitare a spațiilor. Dintre acestea, o modalitate modernă și eficientă o reprezintă diferite amenajări cu gard modular.Ce este un gard modular?

În funcție de materialul din care este realizat, sunt diverse răspunsuri la întrebarea ce este un gard modular. În general, se poate spune că reprezintă o structură prefabricată utilizată pentru închiderea și delimitarea spațiilor exterioare, prin combinarea mai multor module de aceleași modele și dimensiuni sau de forme și mărimi diferite, care au ca scop asamblarea unei structuri solide și trainice, cu rol practic și estetic.

     Se instalează ușor și rapid, fiind potrivite pentru o largă varietate de proiecte de amenajări. În funcție de bugetul disponibil, de stilul arhitectonic ales și de culorile preferate există diverse modele de garduri modulare din materiale prefabricate, beton, piatră, cărămidă, lemn, tablă ondulată, sârmă și altele.

Ce diferențe există între gardurile modulare și alte tipuri de garduri?

     Față de gardurile clasice, în amenajări cu gard modular este nevoie de mai puțin timp pentru realizarea proiectului, deoarece se livrează module deja finisate, care trebuie doar montate. Din același motiv zgomotul și mizeria specifice lucrărilor de construcții sunt semnificativ mai reduse în cazul unor garduri modulare.

     Există mai multe tipuri de gard modular realizate din folii profilate din oțel galvanizat, tablă ondulată sau structuri prefabricate, iar la toate aceste modele de garduri modulare instalarea și demontarea se realizează rapid și fără costuri suplimentare, nu este necesară întreținerea lor cu straturi suplimentare de vopsire și protecție, iar finisajele sunt de înaltă calitate, fiind vorba despre module produse industrial.

     Cele mai des întâlnite modele de garduri modulare sunt cele fabricate din panourile de gard metalic fabricate din oțel zincat acoperit cu un strat de polimer. Întregul sistem de euro-gard conține atât panouri panouri metalice, dar ți stâlpi și elemente de fixare speciale, care permit o instalare rapidă a gardului. Este posibil să fie echipate cu accesorii suplimentare pentru a crește nivelul de siguranță sau pentru a oferi un aspect vizual mai estetic. De asemenea, gardul poate fi completat cu o gamă largă de porți batante si portițe.