Acasa Servicii oferite

masuratoare acoperis

MĂSURĂTORI ACOPERIȘ GRATIS

     Indiferent dacă doriți un acoperiș nou sau aveti nevoie doar de serviciul de renovare acoperis, echipa se deplasează la fața locului și efectuează măsurători gratuit. Indiferent de construcție este nevoie de o măsurătoare realizată la fața locului, aceasta oferă siguranța faptului că necesarul de materiale este întocmit fără abateri. Astfel, elementele care vor forma acoperișul vor fi optimizate și calculate corect.

calcul acoperis

CREARE DEVIZ

     Instalarea sau repararea acoperișului casei începe cu un plan de acțiune ce obligatoriu conține un deviz. Acesta este realizat fie  pe baza unui plan al acoperișului, fie pe baza măsurătorii la fața locului. Există diverse formule de estimare a costului de construcție în funcție de structura, mărimea acesteia sau tipul de învelitoare ales(țiglă metalică, tablă fălțuită) ș.a. Specialiștii noștri garantează o măsurare precisă și un cost exact. Elaborăm oferte otpimizate și personalizate pentru fiecare proiect în parte.

proiect acoperis

CONSULTANȚĂ ȘI SCHIȚĂ DE PROIECT GRATUITĂ

     Acoperiș Perfect oferă servicii de consiliere și consultanță de specialitate cu privire la alegerea produselor potrivite, montaj și mentenanță.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta :

Tel: +373 78 999 572

E-mail: office@acoperisperfect.md

*Serviciile de consiliere și consultanță sunt absolut gratuite și nu sunt incluse în prețul montajului.

montaj acoperis

DECOPERTAREA ACOPERIȘULUI VECHI

     Avantajele unui acoperiș nou sunt evidente, de la modernizarea și valorificarea estetică până la protecția și siguranța casei împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Costurile energetice pot fi reduce până la 20%, iar valoarea imobilului crește considerabil.

     Cea mai recomandată perioadă pentru efectuarea lucrărilor, este începutul primăverii până la sfârșitul toamnei. Prima procedură care trebuie efectuată o constituie inspectarea acoperișului existent, la această etapă se va constata care este starea componentelor de dulgherie, a învelitorii existente și care sunt elementele care urmează a fi reparate sau înlocuite.

protectie contra ploii

PROTECȚIE CONTRA PLOII PE PARCURSUL LUCRĂRILOR

     Pentru că nimeni nu poate controla capriciile naturii, Acoperiș Perfect vine cu o soluție care are menirea de a proteja casa pe parcursul lucrărilor de reparație/construire a acoperișului. Cu mantii speciale va fi învelit acoperișul în caz de ploaie. Acestea sunt confecționate din materiale speciale care le face impermiabile, ușoare și trainice.

brigada acoperis

IMPLEMENTARE PROIECT

     Imediat ce Dvs. acceptați oferta, echipa noastră începe livrarea materialelor (fără costuri suplimentare din partea clientului). Aceste produse necesită un spațiu mic de depozitare respective și nu crează  incomodități pentru o bună desfășurare a lucrului de renovare acoperis. Montajul și mentenanța (lucrările de întreținere în special ale sistemului de colectare a apei pluviale sunt executate de către profesioniști și eventual pot fi oferite și servicii post-montaj la cererea Dvs.

garantie acoperis

GARANȚIE

     Serviciile oferite de noi sunt bazate pe calitate și profesionalism, în așa mod putem oferi garanții și la final veți primi un acoperiș rezistent pentru mult timp.

     Având parteneriate de durată cu diferiți producători cum ar fi BudMat, IKO, Tehnonikol, Tegola ș.a. oferim clienților garanție pentru produsele (acordate de către producător) și respectiv pentru manopera, asigurând astfel intervenție sigură și rapidă de renovare acoperis. După un an de la finalizarea montajului, inspectăm acoperișul pentru depistarea și remedierea unor eventuale defecte (în caz de există) care se manifestă de regulă odată cu trecerea unui ciclu complet de anotimpuri.